| balık burcununun özelligi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
manqak_girl Admin
Mesaj Sayısı : 593 Yaş : 28 Nerden : gökyüzünden Lakap : seloş Kayıt tarihi : 30/06/08
| Konu: balık burcununun özelligi Salı Tem. 01, 2008 8:10 pm | |
| Balık burcunda doğan çocuk, çekingen, mahçup ve utabgaçtır. Aslında resim, müzik, edebiyat gibi konularda kabiliyetli olan çocuk bir hayal aleminde yaşar. Onun için her masal bir gerçek sayılabilir. Çocuk kendi haline bırakılırsa daha da içine kapanır ve hayalleriyle başbaşa kalmayı tercih eder. Anne ve babanın ona büyük sevgi göstermesi, yaşına uygun çocuklarla arkadaşlık etmesini ve dışa dönmesini sağlamaları lazımdır. Çocuk neşeli ve dostluk seven bir tip olduğu için böyle ilişkiler onun yavaş yavaş mahçupluktan sıyrılmasını sağlar.
Çocuk, okulda zekası sayesinde derslerini çabuk kavrar. Ama sert bir söz veya bakış onun kırılmasına ve derslerden soğumasına yeterlidir. Öğretmenin da çocuğu anlayarak yumuşak davranması lazımdır. Böylece çocuk hem öğretmenini hem derslerini sever. Çocuk küçük yaşta güzelliklere olan düşkünlüğünü de blirtecektir. Resim yapması, kitap okuması, müzik dinlemesi için onu teşvik etmek çok yerinde olur. Böylece çocuk, güzellik arzusunu tatmin eder ve yeteneklerini de yavaş yavaş ortaya koyar. Bu çocuk aynı zamanda kıskançtır. Kardeşlerini ona tercik etmek de onun huzurunu kaçırır. | |
|
| |
""AvriL""MeLda"" Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 1336 Yaş : 29 Nerden : Sananee Lakap : MeLdosh'm Kayıt tarihi : 07/05/08
| Konu: Geri: balık burcununun özelligi Çarş. Tem. 02, 2008 1:03 pm | |
| bnm burcum ama çoğu şey uymuo !! | |
|
| |
gül$@h V.İ.P Üye
| Konu: Geri: balık burcununun özelligi Çarş. Tem. 02, 2008 1:42 pm | |
| kısım bu bilgi yanlış bn çok yer okudum hiç balık burcuyla ilgili şeyler anlatmıyo :S bn anlatayım size şlmdi kendi aklımdan ;ÇÜNKÜ BENDE BİR BALIĞIM VE MELDAYLA DOĞUM GÜNÜMÜS AYNI :d balık burcu kendini çok seven beyene bir burçtur iyilik meleği gibi de tanınır biras utangaçtır ama her zmn cesurdur balık burcu haya kurmaya bayılır çok çabuk kırılgan olabilir çok duygussal dır bütün burçlardan en duygusalıdır bi tür hobilerle oyalanmayı sewer klendini hep cesur olarak tanıtır ve cesurdur bi kişi için canının bile koyabilir çok fedekardır sevdikleri için herşeyi yapar ve çok adeletlidir işte bn böyleyim balık burcu böyle;) | |
|
| |
manqak_girl Admin
Mesaj Sayısı : 593 Yaş : 28 Nerden : gökyüzünden Lakap : seloş Kayıt tarihi : 30/06/08
| Konu: Geri: balık burcununun özelligi Çarş. Tem. 02, 2008 6:43 pm | |
| ama ben televizyondaki burçları takıp ediyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1336 Yaş : 29 Nerden : Sananee Lakap : MeLdosh'm Kayıt tarihi : 07/05/08
| Konu: Geri: balık burcununun özelligi C.tesi Tem. 05, 2008 7:56 pm | |
| bilmiyorum cnm ama benim gülşahın dediğini uyar | |
|
| |
gül$@h V.İ.P Üye
| Konu: Geri: balık burcununun özelligi Cuma Tem. 11, 2008 9:52 am | |
| saol jnm bazen tv deki yorumlar yanlış anlaşılabiliyor belki sen o yüzden öle yazmışssındır fe-ji_yoshy-hastası çnkü yani ben balık burcu olduğum için gailba biras daha iyi biliyorum ne dersin | |
|
| |
crazy_eren Yeni üye
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 28 Nerden : erenin sıcacık kalbinden :-).. Lakap : cerenimo:D.. Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: balık burcununun özelligi C.tesi Tem. 19, 2008 11:17 pm | |
| bnim de akrep yalnıs hiçbirseyi tutmuyor:-( | |
|
| |
gül$@h V.İ.P Üye
| Konu: Geri: balık burcununun özelligi Ptsi Tem. 21, 2008 9:21 am | |
| onu akrep bölümüne yazsaydın tyha jmn | |
|
| |
| Konu: Geri: balık burcununun özelligi Çarş. Tem. 23, 2008 9:32 am | |
| evet yha akrep bölümüne yas on u konu dağılıyor!!!!!!! | |
|
| |
gül$@h V.İ.P Üye
| Konu: Geri: balık burcununun özelligi Çarş. Tem. 23, 2008 11:41 pm | |
| | |
|
| |
manqak_girl Admin
| Konu: Geri: balık burcununun özelligi C.tesi Ekim 04, 2008 10:00 am | |
| | |
|
| |
gül$@h V.İ.P Üye
| Konu: Geri: balık burcununun özelligi C.tesi Ekim 04, 2008 10:04 am | |
| | |
|
| |
| balık burcununun özelligi | |
|